Achterruit vervangen

Scherp geprijsd en service ter plaatse

Achterruit vervangen

Schade aan een van uw ruiten kan eenvoudig hersteld worden. Ook als het nodig is om uw achterruit te vervangen. De Voorruitspecialist is niet alleen expert in het vervangen van voorruiten, ook achterruiten vervangen wij in mum van tijd. Daarbij zijn wij de goedkoopste van Vlaanderen! Bel 078 480 639 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. Vermeld hierbij wel dat het om een achterruit gaat. 

Service op locatie en scherpe prijzen

Normaal ontstaat ruitschade vaak tijdens het autorijden. Meestal is er sprake van steenslag, waarbij stukjes asfalt, steentjes of andere voorwerpen uw autoruit flink kunnen beschadigen. Bij schade aan uw achterruit zien wij vaak dat deze kapot is geslagen bij een autoinbraak. Of er is een zwaar voorwerp op uw achterruit gevallen. Aangezien een achterruit vaak bestaat uit gehard glas komt het vaak voor dat deze bij grote schade direct versplinterd. Rijden met dergelijke schade is natuurlijk onmogelijk en ook niet toegestaan. Gaat het om flinke barsten of krassen? Dan adviseren wij alsnog om de achterruit zo spoedig mogelijk te vervangen, aangezien deze alsnog snel kan versplinteren.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost!
Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Onze procedure

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voor- en achterruiten. Aangezien dit een complexe aangelegenheid is, scholen wij ons met regelmaat zodat ook wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden dat alles perfect functioneert.

Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen deze ruit binnen een half uur. Als er sprake is van gebroken glas verwijderen we dit direct. Wij zorgen er eveneens voor dat de achterruit netjes gemonteerd en oude lijmresten en raamrubbers worden verwijderd. Na de montage adviseren wij overigens de speciale kit minstens 1 uur te laten drogen.

Sterretje autoruit

Ruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voor- en achterruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 078 480 639.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruit merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Afspraak inplannen?

Samen met u plannen wij de juiste datum en tijd zodat uw achterruit vervangen kan worden. Vanzelfsprekend komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen uw achterruit zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service. Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij geen dure reclames, panden en klantenservice-medewerkers hebben. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!