Autoruit herstellen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 06 46273866

Autoruit herstellen

Heeft u autoruitschade opgelopen en moet deze hersteld worden? Bij de Voorruitspecialist bent u aan het goede adres. Bel 06 46273866 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of direct een afspraak maken. De kosten van een nieuwe autoruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service ter plaatse en scherpe prijzen

Wilt u niet tegen hoge kosten aanlopen om schade aan uw autoruit te herstellen, dan is de Voorruitspecialist de beste keuze. De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit in ongeveer een uur. Bovendien zijn wij de goedkoopste in de regio!

Wij komen bij u ter plaatse en herstellen uw autoglas zo snel mogelijk. Voor sterretjes, barsten of scheuren: wij vervangen de ruit tegen scherpe prijzen. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 06 46273866 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Autoruit vervangen?

Het is niet altijd mogelijk om een klein gaatje of barstje eenvoudig te herstellen. In de meeste gevallen adviseren wij om de autoruit in zijn geheel te vervangen. Een kleine reparatie is maar van tijdelijke aard en het vervangen van de voorruit is niet eens in verhouding niet eens zoveel duurder. De Voorruitspecialist gebruikt uitsluitend originele autoruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en komt rechtstreeks van dezelfde leveranciers die ook de autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen.

Sterretje autoruit

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u  06 46273866.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Op de automerken pagina vindt u een compleet overzicht van alle autoruit merken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!