Autoruit vervangen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 06 46273866

Autoruit vervangen

Moet uw autoruit vervangen worden vanwege ruitschade? Bij De Voorruitspecialist bent u aan het goede adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Zuid-Nederland als het gaat om autoruit vervanging. Bel 06 46273866 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit (inclusief BTW, montagekosten en mobiele service). Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Autoruiten vervangen is onze specialiteit

Auto- en voorruitschade ontstaat vaak tijdens het autorijden. Meestal is er sprake van steenslag, waarbij stukjes asfalt, steentjes of andere voorwerpen uw voorruit flink kunnen beschadigen. Dit gebeurt vaak tijdens de winterperiode wanneer het flink heeft gevroren, omdat dan de autowegen iets brosser zijn. Ook op andere (land)wegen liggen vaak losse stenen die tijdens het rijden onverhoopt opspringen en tegen uw autoruit aan kunnen komen. Ook door botsingen, vallende takken of andere incidenten kan uw voorruit beschadigen.

Ruitschade is enorm vervelend en komt ook altijd slecht uit. Bovendien is het erg onverstandig om door te blijven rijden met een sterretje of andere beschadiging, omdat dit snel een grotere barst kan worden. Een kleine steenslag is in principe te repareren, maar wij adviseren altijd om de voorruit in zijn geheel te vervangen. Sterreparaties zijn altijd maar van tijdelijke aard en qua kosten bent u met een nieuwe voorruit niet veel duurder uit. Daarbij, uw voorruit bepaalt voor een groot gedeelte uw veiligheid tijdens het rijden!

Onze procedure

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten. Onze medewerkers komen op de desgewenste locatie langs en vervangen uw ruit binnen een half uur. Samen met u plannen we de juiste datum en tijd zodat uw autoruit vervangen kan worden. Aangezien dit een complexe aangelegenheid is, scholen wij ons met regelmaat zodat ook wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er voor dat ook na de werkzaamheden dat alles perfect functioneert.

Vanzelfsprekend komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruitschade zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.

Sterretje autoruit

Calculator

De calculator werkt op dit moment niet. Je kan een prijsopgave aanvragen, dan nemen we spoedig contact met je op.

Autoruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u  06 46273866.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Klik hier voor een compleet overzicht van alle automerken. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

Op korte termijn uw autoruit vervangen? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!