Voorruit vervangen

Scherp geprijsd en service ter plaatse 06 46273866

Voorruit vervangen

Woont u in Brabant, Limburg of elders in het land en heft u schade aan uw voorruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteur komt bij u op locatie en vervangt uw voorruit vakkundig. Bel 06 46273866 en direct de prijs te horen of om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave en is het mogelijk online een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Voorruiten vervangen is onze specialiteit

De Voorruitspecialist is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Onze medewerkers komen op de desbetreffende locatie langs en vervangen uw ruit in ongeveer een uur. Samen met u plannen we de juiste datum en tijd zodat uw autoruit vervangen kan worden. Aangezien dit een complexe aangelegenheid is, scholen wij ons met regelmaat zodat ook wij up-to-date blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat ook na de werkzaamheden alles perfect functioneert.

Vanzelfsprekend komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en herstellen uw autoruitschade zo snel mogelijk. Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging/montage), inclusief BTW en mobiele service.

autoglas voorruitspecialist

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost of bel 06 46273866 voor een vrijblijvende prijsopgave! Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend originele voorruiten van Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit. Wij zorgen er altijd voor dat we de correcte autoruit beschikbaar hebben als we deze komen vervangen.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u  06 46273866.
Voorruitspecialist bus

Diverse automerken

Een compleet overzicht van alle automerken kan je hier vinden. Ook autoruiten met regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojects kunnen wij eenvoudig repareren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat ze de juiste autoruit bij zich hebben die na de eventuele vervanging weer perfect functioneert.

Hulp nodig?

Op korte termijn uw voorruit vervangen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!