Werkwijze

Scherp geprijsd en service ter plaatse 06 46273866

Werkwijze

Bent u verzekerd voor autoruitschade? Dan bent u bij De Voorruitspecialist aan het juiste adres. Wij handelen alles met de verzekeringsmaatschappij af, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bent u niet verzekerd voor ruitschade, ook dan bent u bij De Voorruitspecialist aan het juiste adres. Wij maken een scherpe prijs voor uw ruitvervanging! Wilt u weten wat voor interessante prijs wij voor u kunnen maken? Bel 06 46273866 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Als u ons belt, kunnen we bepalen welke ruit u nodig heeft, we helpen u hier graag bij! Zodra we weten welke ruit u nodig heeft kunnen we een afspraak inplannen om het autoglas bij u thuis of op het werk te monteren.
U geeft aan wanneer en waar het u het beste uitkomt. Zodra de monteur bij u is, opent u de auto en kan de monteur zijn werk doen.

Autoramen vervangen is voor de structurele sterkte van het voertuig van groot belang. Tevens is het belangrijk voor uw veiligheid, dat u goed zicht heeft. Tijdens een APK-keuring zal hier ook streng op gecontroleerd worden. Op het moment dat u niet verzekerd bent voor ruitschade/voorruit vervangen, dus alleen een WA-verzekering heeft, brengt dit vaak hoge kosten met zich mee om uw autoglas te vervangen. De Voorruitspecialist maakt voor u een scherpe prijs! Bel 06 46273866 of vul het contactformulier in!

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit fabrieksruiten. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Direct een afspraak maken?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Wij plannen samen met u een afspraak in op de datum en locatie naar keuze. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!