Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Ga naar het kopje 'klik hier' of naar 'calculator' vul de gegevens in en zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Brabant en Limburg. Bel 06 46273866 voor een afspraak op locatie.

Klik hier

Sterreparatie

De Voorruitspecialist is de ideale persoon voor al uw sterreparaties. Wij weten hoe vervelend het is als je een sterretje in je voorruit hebt. En zo'n ster kan al vlug een scheur of barst worden, precies wanneer je dat niet kunt gebruiken. Laat een sterretje daarom snel repareren. Zo'n sterreparatie kost nog geen half uur en voorkomt erger. Je wilt namelijk niet dat je door een scheur de gehele voorruit moet laten vervangen.

De monteur van De Voorruitspecialist repareert op locatie, thuis of op uw werk. Wanneer u verzekert bent voor ruitschade is deze sterreparatie meestal kosteloos. Bovendien handelt De Voorruitspecialist alles rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij.

Maak direct een afspraak voor uw sterreparatie en bel 06-46273866 of gebruik onderstaand formulier.

Ga naar het afspraakformulier >

Hoge korting op het eigen risico

Wij geven korting op het eigen risico. Dit kunnen wij doen, omdat wij een relatief kleine organisatie zijn zonder dure reclamecampagnes en grote bedrijfspanden. Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het repareren en vervangen van uw voorruit op locatie door een vakkundige, gecertificeerde monteur.

Wij komen naar u thuis of op uw werk en u ontvangt altijd een bevestigingsmail over de korting die wij geven op uw eigen risico.

Wilt u weten of u korting krijgt op het eigen risico? Vul dan het formulier in of bel ons direct.

Check de korting op uw eigen risico >

Over De Voorruitspecialist

De Voorruitspecialist is opgericht door Patrick en Katja Geraets. Patrick heeft 20 jaar ervaring als autoruit schademonteur.

Katja vervult de ondersteunende rol, zowel voor als achter de schermen. Samen vormen zij de kern van het team via wie alle klantencontacten verlopen. De Voorruitspecialist onderscheidt zich door de korte lijnen, het vakmanschap en de flexibiliteit. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan centraal. Het werkgebied is Zuid-Nederland en in België de provincies: Luik, Antwerpen, Limburg, Brabant en Oost-Vlaanderen.

 

© 2019 De Voorruitspecialist bel 06 46273866

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur