Sterretje autoruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse

Sterretje autoruit

Woont u in Brabant of Limburg en heeft u een sterretje in uw autoruit? Bij De Voorruitspecialist bent u aan het goede adres. Bel 06 46273866 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Service op locatie en scherpe prijzen

Een sterretje in uw autoruit kan snel een barst worden. Juist op het moment dat het niet uitkomt. Neem daarom snel actie om uw sterretje op te lossen. Een gerepareerd sterretje zorgt vaak snel weer voor een grotere barst. Wij adviseren dan ook om de autoruit in zijn geheel te vervangen, aangezien het herstellen van een ster in het autoglas vaak maar van tijdelijke aard is. Daarbij zijn de totale kosten vaak niet eens hoger. Het vervangen van uw autoruit duurt ongeveer een uur en voorkomt een scheur waarmee je verder van huis bent. Uw veiligheid in de auto is tenslotte het belangrijkst!

De monteur van De Voorruitspecialist repareert op locatie, thuis of op uw werk. Wanneer u verzekert bent voor ruitschade is deze reparatie meestal kosteloos. Bovendien handelt De Voorruitspecialist alles rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij.

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost!
Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Hoge korting op het eigen risico

Wij geven korting op het eigen risico. Dat is mogelijk, omdat wij een relatief kleine organisatie zijn. Wij hebben dan ook geen dure reclamecampagnes en geen grote bedrijfspanden. Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het repareren en vervangen van uw autoruit op locatie door een vakkundige, gecertificeerde monteur. Wij komen naar u thuis of op uw werk en u ontvangt altijd een bevestigingsmail over de korting die wij geven op uw eigen risico.

autoglas voorruitspecialist

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 06 46273866.
Voorruitspecialist bus

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!