Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Ga naar het kopje 'klik hier' of naar 'calculator' vul de gegevens in en zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Brabant en Limburg. Bel 06 46273866 voor een afspraak op locatie.

Klik hier

Sterretje in uw voorruit?

Een sterretje in uw voorruit kan snel een barst worden. Juist op het moment dat het niet uitkomt. Laat een sterretje daarom snel repareren. Zo'n sterreparatie kost nog geen half uurtje en voorkomt een scheur waardoor de hele voorruit moet worden vervangen.

De monteur van De Voorruitspecialist repareert op locatie, thuis of op uw werk. Wanneer u verzekert bent voor ruitschade is deze reparatie meestal kosteloos. Bovendien handelt De Voorruitspecialist alles rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij.

Maak nu een afspraak voor uw sterreparatie en bel 06-46273866.

Ga naar het afspraakformulier >

Hoge korting op het eigen risico

Wij geven korting op het eigen risico. Dat is mogelijk, omdat wij een relatief kleine organisatie zijn. Wij hebben dan ook geen dure reclamecampagnes en geen grote bedrijfspanden. Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het repareren en vervangen van uw voorruit op locatie door een vakkundige, gecertificeerde monteur.

Wij komen naar u thuis of op uw werk en u ontvangt altijd een bevestigingsmail over de korting die wij geven op uw eigen risico.

Wilt u weten of u korting krijgt op het eigen risico? Vul dan het formulier in of bel ons direct.

Check de korting op uw eigen risico >

Over De Voorruitspecialist

De Voorruitspecialist is opgericht door Patrick en Katja Geraets. Patrick heeft 20 jaar ervaring als autoruit schademonteur.

Katja vervult de ondersteunende rol, zowel voor als achter de schermen. Samen vormen zij de kern van het team via wie alle klantencontacten verlopen. De Voorruitspecialist onderscheidt zich door de korte lijnen, het vakmanschap en de flexibiliteit. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan centraal. Het werkgebied is Zuid-Nederland en in België de provincies: Luik, Antwerpen, Limburg, Brabant en Oost-Vlaanderen.

 

© 2020 De Voorruitspecialist bel 06 46273866

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur