Sterretje voorruit

Scherp geprijsd en service ter plaatse

Sterretje voorruit

Een sterretje in uw voorruit kan snel een barst worden. Juist op het moment dat het niet uitkomt. Onderneem daarom snel actie en laat het sterretje oplossen. Bel 06 46273866 en hoor direct wat voor scherpe prijs wij maken voor de vervanging van uw autoruit. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave of is het mogelijk direct een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Hoge korting op het eigen risico

Wij geven korting op het eigen risico. Dat is mogelijk, omdat wij een relatief kleine organisatie zijn. Wij hebben dan ook geen dure reclamecampagnes en geen grote bedrijfspanden. Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het repareren en vervangen van uw voorruit op locatie door een vakkundige, gecertificeerde monteur. Wij komen naar u thuis of op uw werk en u ontvangt altijd een bevestigingsmail over de korting die wij geven op uw eigen risico. Wilt u weten of u korting krijgt op het eigen risico? Bel ons! Wij staan u graag te woord.

Sterretje autoruit

Calculator

Vul hier de gegevens van uw auto in en zie direct wat een nieuwe autoruit bij ons kost!
Deze prijs is inclusief BTW en montage.

Wij werken uitsluitend met originele fabrieksruiten van Saint-Gobain en Pilkington. Dit betekent dat de voorruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage, wij komen bij u ter plaatse en geven 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

 

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

De Voorruitspecialist werkt uitsluitend met originele autoruiten van de bedrijven Saint Gobain en Pilkington. Autoglas dat volgens de OEM-normen geproduceerd is en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komt die ook aan de autoconstructeurs beleveren. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren identiek zijn aan de originele ruit.

Over de Voorruitspecialist

  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Wij onderscheiden ons op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en korte lijnen
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews).
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: autoruit reparatie / vervanging op de locatie van uw keuze!
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 06 46273866.
Voorruitspecialist bus

Hulp nodig?

De Voorruitspecialist helpt u graag met al uw autoruit problemen. Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!